Блог

Eleven Australia: Запознайте се с художника зад нашата Holiday 2020 кампания: Melanie Macilwain 14.12.2020 12:25:46

Eleven Australia: Запознайте се с художника зад нашата Holiday 2020 кампания: Melanie Macilwain

Тази година нашата limited-edition красива гама от подаръци HOLIDAY 2020 се предлага в 100% рециклирана картонена кутия, изящно обгърната в пъстра селекция от цветни, смели и уникални дизайни, създадени в сътрудничество с австралийската художничка Melanie Macilwain.

Мелани проектира пет HOLIDAY Trios (задължителните подаръци за всеки, който има #HairGoals в празничния си списък с желания).

Хванахме Мелани, за да и зададем няколко въпроса за колаборацията ни, какво я вдъхновява, какви съвети би дала на всички млади амбициозни артисти и как изглежда нейната рутинна грижа за косата!

КАК СЕ РАЗВИ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО И КАКЪВ Е ВАШИЯТ ОПИТ С РАБОТАТА С ELEVEN AUSTRALIA?

Преживяването беше наистина прекрасно, когато ELEVEN Australia се свързаха с мен, те бяха доста ясни и честни в подхода си, който ми хареса.

Екипът от ELEVEN Australia каза, че наистина се интересуват от сътрудничеството с мен за следващата си колекция HOLIDAY. Те казаха, че наистина харесват моята работа и смятат, че тя наистина ще се впише в техния стил. Те казаха; „Ние сме австралийци, вие сте австралийка, това е нещо, което може да разведри ежедневието на хората, салоните и мястото, където седят клиентите.”

Вече знаех, че това е страхотна марка, тъй като преди бях използвал техните продукти, но след като разгледах уебсайта им и направих малко повече проучвания, си помислих, да! Това е страхотна марка и си помислих, че ще бъде чудесно сътрудничество!

КАК ВЪЗНИКНА ИДЕЯТА, КОЯТО СТОИ ЗАД КОЛЕКЦИЯТА HOLIDAY 2020?

Големи сме щастливци в Австралия, тъй като имаме наистина красиви лета! Вероятно сме една от най-щастливите страни, тъй като всички искат да бъдат тук, в горещото време. Да хапваме и пием навън и просто да бъдем заедно (искам да кажа, че COVID малко развали усещането), това наистина предизвика идеята колекцията да бъде свежа, лека и цветна. (В Австралия Декември месец е лято)

КАКВО ПОДДЪРЖА ВДЪХНОВЕНИЕТО ТИ?

Това са простичките неща. Не съм човек, който живее в голяма къща, не съм облечена перфектно през цялото време. По-скоро се вдъхновявам и живея живота си, като просто съм навън и прекарвам време със семейството и приятелите си и се наслаждавам на слънцето - безплатните неща. Знаете ли, да седим в парка, да се разхождаме и да виждаме красивите неща, които се случват в нашето ежедневие. Красивите дрехи винаги ме карат да се чувствам страхотно, а Pinterest, Instagram и истории ме вдъхновяват, но всъщност простичкото ежедневие. Имам предвид, че е доста добро (наистина, имаме голям късмет!) Това COVID време има също за мен беше наистина положително преживяване, защото успях да прекарам повече време сама и да оценя спокойствието. Това ме вдъхновява да създавам повече, искам да кажа, че като правите по-малко, създавате повече, не знам как става това, но се случва!

КАКВИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ХУДОЖЕСТВЕНИ СЪВЕТИ, КОИТО НЯКОГА СТЕ ПОЛУЧАВАЛА?

Баба ми и дядо ми са от Хърватия и са дошли в Австралия в средата на 60-те. Те бяха креативни по всякакви начини, около къщата. Показаха ми, че не е рисковано нещо да бъдеш креативен. В моето израстване това беше само част от живота. Никога не е било погрешно нещо, може да сте креативни, когато готвите или почиствате или оправяте градината, или правите нещо от парченцата под навеса, така че е съвсем нормално. Просто го направете, това е основно.

ВИНАГИ ЛИ СТЕ ИСКАЛИ ДА СТАНЕТЕ ХУДОЖНИК ИЛИ ИМАХТЕ ДРУГИ ЦЕЛИ?

Да, имах други планове, защото майка ми всъщност беше учен и затова си мислих, че просто ще се насоча към науката. Първоначално се насочих към науката за околната среда, защото наистина харесвам аспекта на устойчивостта, което е още една причина, поради която наистина се чувствах свързана с нашета колаборация Holiday 2020 с устойчиви опаковки. Завърших наука за околната среда, за да стана пазач на паркове, но това не се получи! Тогава си помислих, че преподаването може да ми хареса, затова станах учител по изкуство и след това качих някаква творба в Instagram и се запознах с Instagram като цяло. По този начин преминах на пълен работен ден, просто като продължих да се занимавам с изкуството, да показвам работата си в Instagram, да получа малко експозиция тук-там, а след това нещата се получиха от само себе си, наистина.

КАКЪВ СЪВЕТ БИ ДАЛА НА НЯКОЙ, КОЙТО ИМА СТРАСТ КЪМ ИЗКУСТВЕНА ИЛИ МЕЧТА ЗА ВЛИЗАНЕ В ХУДОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ?

Бих казалa, не слушайте хора, които казват, че трябва да бъдете „такъв“ или „трябва да направите това“, за да станете художник. Всеки е художник в края на деня. Научих това от преподаването на малки деца. Можете да станете художник веднага щом се родите, ако обичате цветовете. Така че не позволявайте на никого да ви бута или да ви казва „не сте ходили в този университет“ или „не знаете достатъчно за художниците от епохата на Възраждането“ или каквото и да е. Ако ви харесва и сте 100% отдадени на това и вярвате в него, просто продължете и го направете, защото все един човек ще го хареса . Ако този човек един го харесва, значи има още 10 човека, за които вие не знаете, но също ще го харесат. Така че просто продължете, продължете да рисувате. Мисля, че Анди Уорхол го каза най-добре, нещо подобно на; ‘Просто продължете да рисувате, нека хората решат дали е добро, но междувременно продължете да рисувате.’ Така че просто не спирайте!

 

КАКВА Е ВАШАТА GO-TO ПРИЧЕСКА?

Когато бях по-младА, имах дълга кестенява коса и в средата на живота имах къса коса, руса коса и и изобщо всеки вид стил, който съществува под слънцето. Но сега се върнах към кестенявата дълга коса. Просто обичам по-семплия външен вид. Харесва ми лекотата от това да се хвана на опашка или просто да я спусна и да и направя колкото къдрици. Харесвам, също така, и приятни изчистени цветове. Не съм суетна!

 

РАЗКАЖЕТЕ НИ ЗА ПРОДУКТИТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТЕ, ВЪВ ВСЕКИДНЕВНАТА СИ РУТИНА ЗА ГРИЖА ЗА КОСА.

Това, което използвам в момента, е DEEP CLEAN SHAMPOO, след това използвам HYDRATE MY HAIR CONDITIONER и след това използвам MIRACLE HAIR TRETMENT, който кара краищата ми да се чувстват наистина приятно. Обичам го, освен това мирише наистина приятно!

КАКВО ИСКАШ ДА ПОЛУЧИШ ЗА КОЛЕДА?

Охх, от всички продукти на ELEVEN AUSTRALIA! Дори, може би, по 10 от всички!

БИ ЛИ ИСКАЛА ДА ДОБАВИШ НЕЩО?

Надявам се само, че хората да усетят забавното, свежо усещане от пакетите! Надявам се също така да озарява салоните и да дава на хората нещо хубаво за гледане и да се чувстват чудесно, когато получат пакета. Мисля, че всеки заслужава да има страхотна коса, но също така мисля, че всеки заслужава да има изкуство в живота си и не е нужно да сте милионер, за да го постигнете. Надявам се, че с този пакет ще го постигнат!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Eleven Australia: Запознайте се с художника зад нашата Holiday 2020 кампания: Melanie Macilwain

Eleven Australia: Запознайте се с художника зад нашата Holiday 2020 кампания: Me

Тази година нашата limited-edition красива гама от подаръци HOLIDAY 2020 се предлага в 100% рециклирана картонена кутия, изящно обгърната в пъстра селекция Тази година нашата limited-edition красива гама от подаръци HOLIDAY 2020 се предлага в 100% рециклирана картонена кутия, изящно обгърната в пъстра селекция 2020-12-14T12:25:47+02:00 Eleven Australia: Запознайте се с художника зад нашата Holiday 2020 кампания: Melanie Macilwain

<p>Тази година нашата limited-edition красива гама от подаръци HOLIDAY 2020 се предлага в 100% рециклирана картонена кутия, изящно обгърната в пъстра селекция от цветни, смели и уникални дизайни, създадени в сътрудничество с австралийската художничка Melanie Macilwain.</p> <p>Мелани проектира пет HOLIDAY Trios (задължителните подаръци за всеки, който има #HairGoals в празничния си списък с желания).</p> <p>Хванахме Мелани, за да и зададем няколко въпроса за колаборацията ни, какво я вдъхновява, какви съвети би дала на всички млади амбициозни артисти и как изглежда нейната рутинна грижа за косата!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17759/files/image/box-flatlay-1-768x10792x.jpg" /></p> <p>КАК СЕ РАЗВИ СЪТРУДНИЧЕСТВОТО И КАКЪВ Е ВАШИЯТ ОПИТ С РАБОТАТА С ELEVEN AUSTRALIA?</p> <p>Преживяването беше наистина прекрасно, когато ELEVEN Australia се свързаха с мен, те бяха доста ясни и честни в подхода си, който ми хареса.</p> <p>Екипът от ELEVEN Australia каза, че наистина се интересуват от сътрудничеството с мен за следващата си колекция HOLIDAY. Те казаха, че наистина харесват моята работа и смятат, че тя наистина ще се впише в техния стил. Те казаха; &bdquo;Ние сме австралийци, вие сте австралийка, това е нещо, което може да разведри ежедневието на хората, салоните и мястото, където седят клиентите.&rdquo;</p> <p>Вече знаех, че това е страхотна марка, тъй като преди бях използвал техните продукти, но след като разгледах уебсайта им и направих малко повече проучвания, си помислих, да! Това е страхотна марка и си помислих, че ще бъде чудесно сътрудничество!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17759/files/image/holiday-packs-1-12x.gif" /></p> <p>КАК ВЪЗНИКНА ИДЕЯТА, КОЯТО СТОИ ЗАД КОЛЕКЦИЯТА HOLIDAY 2020?</p> <p>Големи сме щастливци в Австралия, тъй като имаме наистина красиви лета! Вероятно сме една от най-щастливите страни, тъй като всички искат да бъдат тук, в горещото време. Да хапваме и пием навън и просто да бъдем заедно (искам да кажа, че COVID малко развали усещането), това наистина предизвика идеята колекцията да бъде свежа, лека и цветна. (В Австралия Декември месец е лято)</p> <p>КАКВО ПОДДЪРЖА ВДЪХНОВЕНИЕТО ТИ?</p> <p>Това са простичките неща. Не съм човек, който живее в голяма къща, не съм облечена перфектно през цялото време. По-скоро се вдъхновявам и живея живота си, като просто съм навън и прекарвам време със семейството и приятелите си и се наслаждавам на слънцето - безплатните неща. Знаете ли, да седим в парка, да се разхождаме и да виждаме красивите неща, които се случват в нашето ежедневие. Красивите дрехи винаги ме карат да се чувствам страхотно, а Pinterest, Instagram и истории ме вдъхновяват, но всъщност простичкото ежедневие. Имам предвид, че е доста добро (наистина, имаме голям късмет!) Това COVID време има също за мен беше наистина положително преживяване, защото успях да прекарам повече време сама и да оценя спокойствието. Това ме вдъхновява да създавам повече, искам да кажа, че като правите по-малко, създавате повече, не знам как става това, но се случва!</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17759/files/image/34390c0b-6842-4ea3-8de5-2f0d5acc1a2f-12x.jpg" /></p> <p>КАКВИ СА НАЙ-ДОБРИТЕ ХУДОЖЕСТВЕНИ СЪВЕТИ, КОИТО НЯКОГА СТЕ ПОЛУЧАВАЛА?</p> <p>Баба ми и дядо ми са от Хърватия и са дошли в Австралия в средата на 60-те. Те бяха креативни по всякакви начини, около къщата. Показаха ми, че не е рисковано нещо да бъдеш креативен. В моето израстване това беше само част от живота. Никога не е било погрешно нещо, може да сте креативни, когато готвите или почиствате или оправяте градината, или правите нещо от парченцата под навеса, така че е съвсем нормално. Просто го направете, това е основно.</p> <p>ВИНАГИ ЛИ СТЕ ИСКАЛИ ДА СТАНЕТЕ ХУДОЖНИК ИЛИ ИМАХТЕ ДРУГИ ЦЕЛИ?</p> <p>Да, имах други планове, защото майка ми всъщност беше учен и затова си мислих, че просто ще се насоча към науката. Първоначално се насочих към науката за околната среда, защото наистина харесвам аспекта на устойчивостта, което е още една причина, поради която наистина се чувствах свързана с нашета колаборация Holiday 2020 с устойчиви опаковки. Завърших наука за околната среда, за да стана пазач на паркове, но това не се получи! Тогава си помислих, че преподаването може да ми хареса, затова станах учител по изкуство и след това качих някаква творба в Instagram и се запознах с Instagram като цяло. По този начин преминах на пълен работен ден, просто като продължих да се занимавам с изкуството, да показвам работата си в Instagram, да получа малко експозиция тук-там, а след това нещата се получиха от само себе си, наистина.</p> <p>КАКЪВ СЪВЕТ БИ ДАЛА НА НЯКОЙ, КОЙТО ИМА СТРАСТ КЪМ ИЗКУСТВЕНА ИЛИ МЕЧТА ЗА ВЛИЗАНЕ В ХУДОЖЕСТВЕНИЯ СВЯТ?</p> <p>Бих казалa, не слушайте хора, които казват, че трябва да бъдете &bdquo;такъв&ldquo; или &bdquo;трябва да направите това&ldquo;, за да станете художник. Всеки е художник в края на деня. Научих това от преподаването на малки деца. Можете да станете художник веднага щом се родите, ако обичате цветовете. Така че не позволявайте на никого да ви бута или да ви казва &bdquo;не сте ходили в този университет&ldquo; или &bdquo;не знаете достатъчно за художниците от епохата на Възраждането&ldquo; или каквото и да е. Ако ви харесва и сте 100% отдадени на това и вярвате в него, просто продължете и го направете, защото все един човек ще го хареса . Ако този човек един го харесва, значи има още 10 човека, за които вие не знаете, но също ще го харесат. Така че просто продължете, продължете да рисувате. Мисля, че Анди Уорхол го каза най-добре, нещо подобно на; &lsquo;Просто продължете да рисувате, нека хората решат дали е добро, но междувременно продължете да рисувате.&rsquo; Така че просто не спирайте!</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17759/files/image/c3afc5b8-d2c1-4aa2-85bb-aefb78212c2d-12x.jpg" /></p> <p>КАКВА Е ВАШАТА GO-TO ПРИЧЕСКА?</p> <p>Когато бях по-младА, имах дълга кестенява коса и в средата на живота имах къса коса, руса коса и и изобщо всеки вид стил, който съществува под слънцето. Но сега се върнах към кестенявата дълга коса. Просто обичам по-семплия външен вид. Харесва ми лекотата от това да се хвана на опашка или просто да я спусна и да и направя колкото къдрици. Харесвам, също така, и приятни изчистени цветове. Не съм суетна!</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17759/files/image/eleven-australia-holiay-2020-all-boxes-gif-1-12x.gif" /></p> <p>РАЗКАЖЕТЕ НИ ЗА ПРОДУКТИТЕ, КОИТО ИЗПОЛЗВАТЕ, ВЪВ ВСЕКИДНЕВНАТА СИ РУТИНА ЗА ГРИЖА ЗА КОСА.</p> <p>Това, което използвам в момента, е DEEP CLEAN SHAMPOO, след това използвам HYDRATE MY HAIR CONDITIONER и след това използвам MIRACLE HAIR TRETMENT, който кара краищата ми да се чувстват наистина приятно. Обичам го, освен това мирише наистина приятно!</p> <p></p> <p>КАКВО ИСКАШ ДА ПОЛУЧИШ ЗА КОЛЕДА?</p> <p>Охх, от всички продукти на ELEVEN AUSTRALIA! Дори, може би, по 10 от всички!</p> <p>БИ ЛИ ИСКАЛА ДА ДОБАВИШ НЕЩО?</p> <p>Надявам се само, че хората да усетят забавното, свежо усещане от пакетите! Надявам се също така да озарява салоните и да дава на хората нещо хубаво за гледане и да се чувстват чудесно, когато получат пакета. Мисля, че всеки заслужава да има страхотна коса, но също така мисля, че всеки заслужава да има изкуство в живота си и не е нужно да сте милионер, за да го постигнете. Надявам се, че с този пакет ще го постигнат!</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки