Блог

Най-новата кампания на ELEVEN AUSTRALIA - ALICE SPRINGS, е вече тук! 02.07.2020 16:58:07

Най-новата кампания на ELEVEN AUSTRALIA - ALICE SPRINGS, е вече тук!

С тази кампания, ние се прекланяме пред силуетите, необятността и цветовете на уникaлните пейзажи в Австралия. Открити пространства, които срещат безгранично небе; смели силуети, наситени с цвят, и червен кадифен пясък под краката ни. Тези гледки ни привлякоха в тези територии на Северна Австралия- Simpsons Gap, Illpara Claypans и Hale в The Red Center. Бяхме сигурни, че това са перфектните места, на които ще можем да заснемам тази кампания.

 

Капсулирайки жизнеността и дързостта на ELEVEN Australia, всяка снимка от нашата кампания Alice Springs, обхваща елементи от текстурата, движението и плавността, открити в пустинята на Австралия. Визиите в кампанията, разбира се, са вдъхновени точно от тези елементи и резултатът е лесна за поддържане коса с натурална текстура и структурирана форма!

 

Miracle Hair Tratment е задължителен продукт за постигането на тези визии. Неговата UVA и UVB защита е от съществено значение за косата предвид климата в Австралия. I Want Body Texture Spray, Smooth & Shine Anti Frizz Serum и Medium Hold Styling Cream също бяха често използвани, за да създадат плътност, обем и структура на косата, които да допълват пейзажите и скалните образувания в австралийската пустош.

 

Коса: ELEVEN Australia Co-Creative Director, Joey Scandizzo

Фотограф: ELEVEN Australia Co-Creative Director, Andrew O’Toole

Видео: Ribal Hosn

Грим: Kylie O’Toole

Стилист: Karly Brown

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

Най-новата кампания на ELEVEN AUSTRALIA - ALICE SPRINGS, е вече тук!

Най-новата кампания на ELEVEN AUSTRALIA - ALICE SPRINGS, е вече тук!

С тази кампания, ние се прекланяме пред силуетите, необятността и цветовете на уникaлните пейзажи в Австралия. Открити пространства, които срещат безгранич С тази кампания, ние се прекланяме пред силуетите, необятността и цветовете на уникaлните пейзажи в Австралия. Открити пространства, които срещат безгранич 2020-07-02T16:58:08+03:00 Най-новата кампания на ELEVEN AUSTRALIA - ALICE SPRINGS, е вече тук!

<p>С тази кампания, ние се прекланяме пред силуетите, необятността и цветовете на уникaлните пейзажи в Австралия. Открити пространства, които срещат безгранично небе; смели силуети, наситени с цвят, и червен кадифен пясък под краката ни. Тези гледки ни привлякоха в тези територии на Северна Австралия- Simpsons Gap, Illpara Claypans и Hale в The Red Center. Бяхме сигурни, че това са перфектните места, на които ще можем да заснемам тази кампания.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Капсулирайки жизнеността и дързостта на ELEVEN Australia, всяка снимка от нашата кампания Alice Springs, обхваща елементи от текстурата, движението и плавността, открити в пустинята на Австралия. Визиите в кампанията, разбира се, са вдъхновени точно от тези елементи и резултатът е лесна за поддържане коса с натурална текстура и структурирана форма!</p> <p>&nbsp;</p> <p>Miracle Hair Tratment е задължителен продукт за постигането на тези визии. Неговата UVA и UVB защита е от съществено значение за косата предвид климата в Австралия. I Want Body Texture Spray, Smooth &amp; Shine Anti Frizz Serum и Medium Hold Styling Cream също бяха често използвани, за да създадат плътност, обем и структура на косата, които да допълват пейзажите и скалните образувания в австралийската пустош.</p> <p>&nbsp;</p> <p>Коса: ELEVEN Australia Co-Creative Director, Joey Scandizzo</p> <p>Фотограф: ELEVEN Australia Co-Creative Director, Andrew O&rsquo;Toole</p> <p>Видео: Ribal Hosn</p> <p>Грим: Kylie O&rsquo;Toole</p> <p>Стилист: Karly Brown</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки