Блог

ЗЕЛЕН НОЕМВРИ: Засаждане на дървета в помощ на нашата планета  12.11.2021 14:15:41

ЗЕЛЕН НОЕМВРИ: Засаждане на дървета в помощ на нашата планета 

В KEVIN.MURPHY се грижим за околната среда и винаги сме се стремели да бъдем част от решението на проблема с глобалното изменение на климата. Полагаме всички усилия, за да дадем своя принос за опазване на планетата, като правим умни избори по отношение на нашите формули, опаковки и партньорства.

Този месец се случва нещо голямо! Радваме се, че можем да си сътрудничим с One Tree Planted*, организация с нестопанска цел, която се занимава с глобално залесяване. Ноември е натоварен месец, в който прекомерното консумиране може да се отрази негативно на нашата планета, затова вместо това правим избор да правим нещо положително с всяка покупка – да засаждаме дървета! Обръщаме нова страница и наричаме този месец ЗЕЛЕН НОЕМВРИ и не можем да бъдем по щастливи!

Ето как работи. През месец ноември ВСЕКИ продаден продукт (всички размери) ще засади едно дърво! Дърветата ще бъдат засадени в много региони в САЩ, включително Калифорния, Флорида и Орегон, където са най-необходими.

Не е ли невероятно? Като давате добро на косата си, ВИЕ имате силата да ни помогнете в нашия ангажимент да направим света по-зелен - един продукт, едно дърво.

Защо дървета?

Дърветата са от съществено значение за здравето на хората и на нашата планета. Те почистват въздуха и водата, осигуряват дом на дивите животни, допринасят за нашия поминък и създават работни места със социален ефект. Това, което обичаме най-много в дърветата, е, че те играят важна роля за намаляване на изменението на климата - инициатива, която е близка и скъпа на сърцата ни. Здравите и силни дървета помагат за охлаждането на планетата, като абсорбират въглеродните емисии и освобождават кислород обратно в атмосферата, превръщайки нашата планета в по-здравословно и по-безопасно място за живеене.

*Кампанията е активна само за територията на САЩ

 

 

 

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

ЗЕЛЕН НОЕМВРИ: Засаждане на дървета в помощ на нашата планета 

ЗЕЛЕН НОЕМВРИ: Засаждане на дървета в помощ на нашата планета 

В KEVIN.MURPHY се грижим за околната среда и винаги сме се стремели да бъдем част от решението на проблема с глобалното изменение на климата. Полагаме всич В KEVIN.MURPHY се грижим за околната среда и винаги сме се стремели да бъдем част от решението на проблема с глобалното изменение на климата. Полагаме всич 2021-11-12T14:15:43+02:00 ЗЕЛЕН НОЕМВРИ: Засаждане на дървета в помощ на нашата планета 

<p>В KEVIN.MURPHY се грижим за околната среда и винаги сме се стремели да бъдем част от решението на проблема с глобалното изменение на климата. Полагаме всички усилия, за да дадем своя принос за опазване на планетата, като правим умни избори по отношение на нашите формули, опаковки и партньорства.</p> <p>Този месец се случва нещо голямо! Радваме се, че можем да си сътрудничим с <a href="https://onetreeplanted.org/">One Tree Planted</a>*, организация с нестопанска цел, която се занимава с глобално залесяване. Ноември е натоварен месец, в който прекомерното консумиране може да се отрази негативно на нашата планета, затова вместо това правим избор да правим нещо положително с всяка покупка &ndash; да засаждаме дървета! Обръщаме нова страница и наричаме този месец ЗЕЛЕН НОЕМВРИ и не можем да бъдем по щастливи!</p> <p>Ето как работи. През месец ноември ВСЕКИ продаден продукт (всички размери) ще засади едно дърво! Дърветата ще бъдат засадени в много региони в САЩ, включително Калифорния, Флорида и Орегон, където са най-необходими.</p> <p>Не е ли невероятно? Като давате добро на косата си, ВИЕ имате силата да ни помогнете в нашия ангажимент да направим света по-зелен - един продукт, едно дърво.</p> <p><img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17759/files/image/gn_assets-colorlandingpage_block4.jpg" /></p> <p>Защо дървета?</p> <p>Дърветата са от съществено значение за здравето на хората и на нашата планета. Те почистват въздуха и водата, осигуряват дом на дивите животни, допринасят за нашия поминък и създават работни места със социален ефект. Това, което обичаме най-много в дърветата, е, че те играят важна роля за намаляване на изменението на климата - инициатива, която е близка и скъпа на сърцата ни. Здравите и силни дървета помагат за охлаждането на планетата, като абсорбират въглеродните емисии и освобождават кислород обратно в атмосферата, превръщайки нашата планета в по-здравословно и по-безопасно място за живеене.</p> <p>*Кампанията е активна само за територията на САЩ</p> <p>&nbsp;<img alt="" src="https://cdncloudcart.com/17759/files/image/gn_assets-colorfacebookad_grid.jpg" /></p> <p>&nbsp;</p> <p>&nbsp;</p>

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки