ELEVEN Australia

Лайфстайл марка за младите и младите по сърце, ELEVEN Australia е свежият подход към грижата за косата и тялото. Започвайки през 2011 г. с емблематичният продукт MIRACLE HAIR TREATMENT, ELEVEN Australia се е развила до награждавана марка с 35-продуктова гама за всеки. След старта си, ELEVEN Australia бързо се развива, като марката вече се предлага в 25 страни в световен мащаб, включително Великобритания, САЩ и Канада. Запознайте се с креативните директори на ELEVEN Australia.

Екип от две икони за индустрията в тандем като креативни директори - фризьор на звездите и четирикратен фризьор на годината в Австралия, Джоуи Скандицо и австралийски фотограф на годината, Андрю О’Туул.

Чрез работата си на снимачната площадка и модни сесии, за фотошопове и модни ревюта, динамичният дует разпозна пропаст на пазара за свежа, забавна и разясняваща се сама гама от продукти, които просто се грижат за косата и тялото си лесно и бързо, като правите точно това, което те се казва на опаковката.

Заедно те помогнаха за създаването на ELEVEN Australia - марка, която въплъщава австралийския начин на живот. Ефективни продукти за коса и тяло. Не тествани върху животни и сертифицирани от PETA, продуктите на ELEVEN Australia призовават за високоефективни естествени съставки като австралийски пустинен лайм, масло от авокадо и богат на антиоксиданти австралийска праскова за максимална ефективност. Използваме прости и неусложнени имена на продукти, което означава, че знаете точно какво получавате, когато избирате подходящите за вас продукти.

Искате обем? Вижте нашата гама Body I Want. Нуждаете се от хидратация? Опитайте нашата гама Hydrate My Hair Moisture! Има по нещо за всеки. И, най-добрата част? Имаме селекция от вегански и безглутенови продукти, които да отговарят на всички типове коса.

ПРОДУКТИВЕГАНБЕЗ ГЛУТЕН

ОЩЕ НЕЩА, КОИТО ИСКАТЕ ДА ЗНАЕТЕ

За нас е важно всичките ни продукти да са съвместими в световен мащаб. Нашите продукти са проверени по най-високите стандарти с нашите химици и регулаторни екипи, за да гарантираме, че нашите продукти са безопасни, висококачествени и в съответствие със законодателството и разпоредбите на всяка страна.

Ние сме одобрени от PETA, не тестваме върху животни, без парабени, сертифицирани по RSPO (Кръгла маса за устойчиво палмово масло) и предлагаме набор от безглутенови и вегански продукти.


УСТОЙЧИВОСТ И CO2 ОТПЕЧАТЪК

Всички продукти на ELEVEN Australia са 100% рециклируеми. Където е възможно, ELEVEN Australia направи стъпки, за да помогне да намалим въглеродния си отпечатък. Това е основен фокус за нас и през 2020 г. с нетърпение очакваме да стартираме някои вълнуващи иновации за устойчивост около нашите опаковки. Нашите шампоани, балсами и стилизиращи продукти ще бъдат направени от нов устойчив материал - останете любопитни! Знаем, че все още не сме напълно готови, но сме на път и в момента направихме няколко страхотни стъпки към нашите цели!

Например чрез нашите изследвания, разработки и тестване, ние използваме душовете ECOHEAD за измиване и изплакване на продукти в косата. Продуктите на ECOHEAD използват половината количество вода в сравнение с конвенционалните душ-глави, което спомага за намаляване на потреблението на енергия, вода и енергия.

Ние също така правим всичко възможно да си партнираме с доставчици, които се ангажират да намалят своето въздействие върху околната среда. Където е възможно, нашите доставчици полагат съзнателни усилия за:

  • Намалете използването на пластмаса
  • Използват рециклирани или рециклируеми опаковки
  • Използват биоразградими опаковки
  • Използват слънчева енергия
  • Намаляват консумацията на вода

Ето някои други невероятни инициативи за устойчивост от нашите партньори и доставчици: В опит да намалят въздействието върху околната среда един от нашите доставчици на четки засади трева на покрива на фабричния си комплекс.

Тази трева се нуждае конкретно от по-малко напояване на вода и значително подпомага защитата на фабриката от топлина - което води до понижаване на температурата в помещенията и нужда от оборудване за въздушно охлаждане и електричество.

Нашият европейски доставчик на хартиени изделия е една от само трите сертифицирани печатни компании от Cradle to Cradle в света. Cradle to Cradle е сертификат за околната среда, гарантиращ, че продуктът не замърсява, не консумира земните ресурси и става част от естествения цикъл след употреба. Идеята е да се измислят и произвеждат продукти, които могат да се използват отново и отново, което води до продукти, които не генерират отпадъци и не са токсични за хората или околната среда.НЕ ТЕСТВАМЕ ВЪРХУ ЖИВОТНИ


Всички наши продукти са без жестокост и PETA одобрени (Хора за етично отношение към животните) и ние гордо подкрепяме Красотата без зайчета. Законът на ЕС вече не позволява на компаниите да използват логото CRUELTY FREE на опаковките, тъй като е незаконно да се тества върху животни. Тъй като нашите продукти се продават в световен мащаб, ние премахнахме тези символи, за да гарантираме, че опаковката ни е универсална.

Освен това разполагаме с коректната документация от всички наши доставчици и производители, за да гарантираме, че всяка отделна съставка от нашата гама е снабдена етично и отговорно и не е вредна за животни.ВЕГАНСКИ ПРОДУКТИ


Стремим се да предложим колкото се може повече вегански продукти. Изключение правят продуктите, които съдържат копринени аминокиселини от копринени червеи, ланолин от овча вълна и восък от пчели. Всички тези съставки ни помагат да ви предоставим продукти, които се представят изключително добре. Никое от животните не е пострадало в процеса. Проучванията показват, че животновъдството може да допринесе до 60% повече парникови емисии по време на всички производствени усилия, нещо, което не е така при производството на вегански продукти.ПАЛМОВО МАСЛО


Само по себе си палмовото масло не е съставка, която използваме в нашите продукти, обаче шепа други съставки, които използваме, съдържат палмово масло. За тези съставки ние получаваме сертификат RSPO (Кръгла маса за устойчиво палмово масло) от доставчика, за да гарантираме, че е произведен без вреди на околната среда. Това потвърждава, че използваното палмово масло винаги се добива от устойчиви ферми за палми.ЖИВОТИНСКИ КОСМИ ЗА ЧЕТКИ


Нашата гама от четки за стайлинг са направени от 60% четинки от глигани естесвено събрани, без насилие. За да продължим страстта си към предоставянето на висококачествени продукти, използваме четинки от глиган, тъй като те кондиционират косата, докато оформят. Тъй като тези четинки са събрани естествено, глиганите никога не страдат.ПРОИЗВОДСТВЕНИ ПРОЦЕСИ


ELEVEN Австралия гарантира, че всички наши производители имат сертификат за добра производствена практика, който гарантира качеството и етичното производство на всички наши продукти.Good Manufacturing Practice (GMP) е международна система, която осигурява стандарти за качество на козметиката. Тези насоки гарантират качествени практики и възпроизводимост при производството, контрола, съхранението и доставката на продукти.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки