K18PEPTID ™ Е РЕВОЛЮЦИОННА ТЕХНОЛОГИЯ В ГРИЖАТА ЗА КОСАТА

K18Peptide ™ е патентован в резултат на 10-годишно изследване, анализиращо 1 242 декапептиди, които съставляват цялата гама от човешки кератинови протеини. След десетилетие изследвания открихме нов научен подход за възстановяване и поправяне на увредената коса до млада и жизнена - K18Peptide ™.

Патентованият K18Peptide ™ не е само временна помощ за увреждане - той е първото вещество, което използва биомиметици за възстановяване на кератиновите вериги в косата, като премахва щетите, причинени от химическа или механична обработка. Крайният резултат е гладка, мека, еластична и здрава коса. Колкото по-увредена е косата, толкова по-впечатляващи ще бъдат резултатите.

Продуктите K18 могат да се използват за възстановяване на косата във връзка с услуги по боядиване и други химически услуги във фризьорския салон. Освен това лечението може да се извърши у дома с терапията без отмиване. Продуктът за домашна грижа работи, както като продължение на терапията, започната във фризьорския салон, така и само като домашна грижа.

В миналото продуктите за грижа за косата са били в състояние да създадат илюзия за ремонтирана коса чрез повърхностно закърпване и полиране на повърхността на косата с козметика като масла и силикони, и в най-добрия случай само временно „залепване“ на структурата на косъма.

K18 възстановява изцяло структурата на косата отвътре, не само сулфидните връзки, но и повредените кератинови вериги близо до първоначалното, здраво състояние на косата преди щетите, причинени от химически процедури и други външни фактори - с помощта на

биомиметична технология.

МЕКА, ГЛАДКА, ЗДРАВА, ПОДСКАЧАЩА КОСА,

 която усещате като НОВА

КАК РАБОТИ K18Peptide ™?

За да разберем функцията на продуктите K18, трябва да разберем структурата на косата. Вътрешният влакнест слой на косъма, т.е. кортекса, има веригоподобна, стълбовидна кератинова структура, допълнително образувана от аминокиселини и полипептидните вериги, които я формират. Структурата на косата се поддържа от дълги кератинови нишки и дисулфидни връзки, свързващи полипептидните вериги, които образуват кератиновите нишки, както и водородните и солените връзки. Химически обработки като изсветляване на косата и трайно боядисване увреждат и разрушават структурите, които поддържат структурата на косата. Не само сярните връзки, но и надлъжните кератинови вериги, които поддържат цялата структура, са скъсани и разкъсани.

В миналото вече са направени изобретения, които са успели да намалят щетите, причинени от химическа обработка, като ремонтират сярните мостове в косата и намаляват тяхното счупване. Сярните мостове в тези материали са ремонтирани в тези вещества, например от сол състояща се, дикарбоксилна киселина и основа, която се поставя между счупената омрежена структура и кислородния атом, отделен при химическа обработка, така че да не се получи увреждане от кислорода в косата. Временните заряди въз основа на така получените електрически заряди са отстранени от косата доста бързо.

Освен това те изобщо не са реагирали на по-големия проблем, който възниква в косата, а именно разкъсването на самите полипептидни вериги и кератинови нишки. K18Peptide ™ е първото и единствено вещество на пазара, което биомиметично и цялостно поправя и възстановява кератиновата структура на косата. Най-добрият резултат се постига постепенно по време на 4-6 последователни терапии. K18Peptide ™ и неговият възстановителен ефект не се "отмиват" от косата, но тъй като косата все още е изложена на външен стрес и нови повреди, новите щети трябва да бъдат поправени допълнително и терапията да се поддържа. Прочетете повече за K18Peptide ™ тук.

Опитайте най-доброто от K18 в салон преди химическа услуга. След това продължете активна грижа у дома - гледайте и усещайте как косата ви се трансформира при всяко използване.

Професионален К18 molecular repair спрей 150 мл.

Професионална К18 molecular repair маска 150 мл.

4-минутен професионален терапевтичен сет

Мolecular repair маска без отмиване 50ml

Мolecular repair маска без отмиване 5ml

4-минутна терапия без отмиване, за да поправите увредената коса

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки