ОБУЧЕНИЯ

Ние силно вярваме, че за да живеят марките, които представяме във вашия салон, трябва да създадем вдъхновяващи визуални инструменти за завладяващи преживявания, с които ще изградите лоялност и ще генерирате цялостен положителен ефект върху вашия екип и салон. Обученията са част от ДНК-то на нашата компания и инвестицията, която правим в знанията на фризьорите, в отношението им към продуктите и клиента и създаването на общност от креативни артисти, е наша основна цел.

 Тренинг екипът ни е от фризьори, които са доказали уменията и възможностите си и са професионалисти, които носят духа на нашата философия.

 Концепцията ни за обучения е свързана с последните и модерни разбирания за учене чрез преживяване.

 Ние разбираме вашата работа и "живеем" вашият живот и знаем колко натоварен е вашия график и колко изтощаваща може да бъде салонната работа. Това е причината да сме изградили портфолио от обучения, който са кондензирани като време, ресурс и знания и които ще дадат информацията и техническите умения, от които имате нужда.

 Обучителните програми на всяка една от марките е развита в отделните девизии – колористика, стайлинг и подстригване и може да се възползвате от обученията както в нашата международна тренинг локация, така и всички международни формати, които се провеждат в света.

За да получите повече информация и да запазите място на обученията може да се обадите на Лили Йотова 0893570777 или Нели Гроздева 0899 859 808.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки