ОБУЧЕНИЯ

Ние силно вярваме, че за да живеят марките, които представяме във вашия салон, трябва да създадем вдъхновяващи визуални инструменти за завладяващи преживявания, с които ще изградите лоялност и ще генерирате цялостен положителен ефект върху вашия екип и салон. Обученията са част от ДНК-то на нашата компания и инвестицията, която правим в знанията на фризьорите, в отношението им към продуктите и клиента и създаването на общност от креативни артисти, е наша основна цел.

 Тренинг екипът ни е от фризьори, които са доказали уменията и възможностите си и са професионалисти, които носят духа на нашата философия.

 Концепцията ни за обучения е свързана с последните и модерни разбирания за учене чрез преживяване.

 Ние разбираме вашата работа и "живеем" вашият живот и знаем колко натоварен е вашия график и колко изтощаваща може да бъде салонната работа. Това е причината да сме изградили портфолио от обучения, който са кондензирани като време, ресурс и знания и които ще дадат информацията и техническите умения, от които имате нужда.

 Обучителните програми на всяка една от марките е развита в отделните девизии – колористика, стайлинг и подстригване и може да се възползвате от обученията както в нашата международна тренинг локация, така и всички международни формати, които се провеждат в света.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки