ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР

Тренинг локацията на Джинджър Систърс ООД е част от международните локации на KEVIN.MURPHY като при нас се обучават фризьори и обучители от цяла Европа.

"Направи го с ръцете си" е основният метод, който използваме в нашите обучителни формати. Спокойно, търпеливо и с внимание, работим върху учебни глави, тестови кичури или модели. Играта и радостта от откриването на нови умения са наша цел.

За да са ефективни, вдъхновяващи и да има персонално отношение към всеки фризьор, нашите обучения се провеждат в малки групи. Доказано е, че само тогава преживяването може да покачи нивата на креативност и мотивацията за учене.

Здравето винаги е приоритет! Ето, защо по време на нашите обучения нашата кухня е отворена за всички фризьори. В нея на разположение са висококачествено кафе, органичен чай, освежаващи био-напитки, както и пресни плодове. Здравословният и питателен обяд се избира от всеки фризьор в началото на всяко обучение и във времето за обяд го очаква! Грижата за вашето здраве е комплимент от нас!

Пространството в нашата работилница за фризьори е съобразена с всички модерни разбирания за  естетическо въздействие на средата върху нивата на креативност. Дизайнерите и архитектите ни са въвлекли всички правила на хюге, които създават прекрасното усешане да се отдадете напълно на преживяването!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки