ДА РАБОТИМ ЗАЕДНО

Вие сте фризьор, собственик на салон или управител и искате повече информация за нашите марки?

ОБАДЕТЕ СЕ

Свържете се с нас с обаждане на телефон +359899859808 или на мейл [email protected].

ДА СЕ ВИДИМ

Ще уговорим среща в удобно за вас време и ще разкажем повече за всичко, което ви интересува. Можем да направим разговор по телефон и видео чат за всички извън София.

ОПИТАЙТЕ

Ще имате време да тествате част от продуктите на марките, които харесате, както и ще може да посетите наше обучение, на което ще получите повече техническа информация за продукти и бои. Личното впечатление и опит ще ви помогне най-добре да вземете решение да си партнираме!

ПРЕДЛОЖЕНИЕ

Ще обсъдим и индивидуализираме офертата, за да получите най-доброто предложение от нас.

ДОСТАВКА

След одобрение на офертата продуктите ще бъдат при вас до 24 часа.

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Ще се запознаете с вашия контакт, с който ще общувате за всичко, от което имате нужда – поръчки, нови продукти, промоции, обучения, събития и всичко останало.

COLOR.ME

Това, което се намира в тубата на боята за коса е важно, както за здравето на вашата коса, така и за околната среда. Все повече клиенти и колористи по света се вълнуват от качествата на продуктите, които използват.

Color.Me е боя за коса, която хидратира и подмладява косата, осигурява невероятно преживяване по време на боядисването, с формула пълна с естествени и нежни съставки, подходящи за всеки тип коса. Тази компактна линия за боядисване впечатлява с отличното си представяне и естествените цветове в палитрата си.

ЗАЩО ТРЯБВА НЕПРЕМЕННО ДА ПРОБВАТЕ COLOR.ME?

ЕСТЕСТВЕНО ИЗВЛЕЧЕНИ СЪСТАВКИ

Също както тялото ни, така и косата ни има нужда от най-добрите съставки за да е красива и здрава.Color.me използва съставки като масло от ший, мед и алое вера за да хидратира и терапевтира косата и скалпа. Комбинацията от тях създава мощна хидратация, реструктурират и защитават косата от скалпа до върховете. Освен всичко останало, те правят косата блестяща и силна.

БОГАТА НА АНТИОКСИДАНТИ

Kомбинацията от суперхраните нар и шипка създават UV защита и дълготраен ефект на боята. Тези съставки защитават косъма от влиянията на околната среда като едновременно с това възстановяват и поправят косъма отвътре.

БЕЗ АМОНЯК И PPD

Mного от раздразненията по скалпа и алергичните реакции по време на боядисване се причинява от тези съставки. Color.Me е формулирана без амоняк и без PPD и използва съставки, които щадящо и нежно оцветяват косата.

100% ПОКРИТИЕ НА БЕЛИ КОСИ

Tази високо технологична боя позволява пълно покритие на белите коси, без значение от типа коса.

МИСЛИМ ЗА ОКОЛНАТА СРЕДА

Във фабриките, които се произвежда боята Color.me цялото количество вода, което се използва за почистване на машини и съоражения се пречиства допълнително в специални съоражения и реално тя става по-чиста дори отколкото е дошла в завода.

БЕЗ НАСИЛИЕ

Oще от създаването си Color.me е под наблюдението на PETA (най-голямата международна организация за закрила на животните), която скоро след това сертифицира боята. Color.me e боя, която не се тества върху животни и това е часто от общата политика на марката да пази и цени природата и животните.

ТЕХНОЛОГИЯТА НА МОЛЕКУЛАРНИТЕ ДВОЙКИ

Color.me използва най-новите технологии за да осигури, че всяка пигментна молекула ще се свърже по категоричен начин когато бъде нанесена на косъма. Това означава по-малко кожни раздразнения и алергични реакции и дълготраен цвят. Нашите специални микро пигменти проникват дълбоко в косъма при минимално отваряне на космените кутикули като резултата е по-бляскава и здрава коса.

МУЛТИ-ТОНАЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Всеки цвят от каталога на Color.me е внимателно избран за да бъде уникален и естествен и да създаде мулти-тонален финиш върху косъма.

ЦВЕТОВЕ, КОИТО СЕ СМЕСВАТ

Color.me позволява на колориста да бъде артист и да има свободата да смесва и създава уникални цветове. Формулата на боята е така създадена, че възможностите за цветови миксове са безкрайни и свободата на колориста го поставят на позиция, той сам да може да създаде свой цвят или дори цяла колекция от любими цветови миксове. Боята се разрежда с 5 различни активатора, което я прави уникална сама по себе си.

БОЯТА ЗА КОСА СРЕЩА ТЕХНОЛОГИЯТА

Color.me е боя, която създава тенденции в колористиката и е лидер в създаването и развитието на нови технологии, продукти и услуги във фризьорския бизнес.

Повече за боята за коса Color.me by Kevin.Murphy се обадете на 0899859808.
Джинджър Систърс ООД е официален представител и вносител на Color.me by Kevin.Murphy.

MASSUGU

MASSUGU e компания, която създава изключителни, висококачествени ножици, щателно изработени от подбрани висококачествени материали. 20+ години опит в индустрията доведоха до създаването на партньорства с най-добрите производители в Япония и Китай.

Всеки инструмент е проектиран и тестван, за да осигури отлична производителност. Форма, функция и качество са основите на марката. Имайки предвид тези 3 критерия, Massugu винаги е създавала изключителен набор от инструменти, подобрени от прецизна, традиционна изработка.

Може да разгледате ножиците тук (https://massugu.com/products/) и да се свържете с нас за да направим демонстрация при вас в салона.

ОБУЧЕНИЯ

Ние силно вярваме, че за да живеят марките, които представяме във вашия салон, трябва да създадем вдъхновяващи визуални инструменти за завладяващи преживявания, с които ще изградите лоялност и ще генерирате цялостен положителен ефект върху вашия екип и салон. Обученията са част от ДНК-то на нашата компания и инвестицията, която правим в знанията на фризьорите, в отношението им към продуктите и клиента и създаването на общност от креативни артисти, е наша основна цел.

 Тренинг екипът ни е от фризьори, които са доказали уменията и възможностите си и са професионалисти, които носят духа на нашата философия.

 Концепцията ни за обучения е свързана с последните и модерни разбирания за учене чрез преживяване.

 Ние разбираме вашата работа и "живеем" вашият живот и знаем колко натоварен е вашия график и колко изтощаваща може да бъде салонната работа. Това е причината да сме изградили портфолио от обучения, който са кондензирани като време, ресурс и знания и които ще дадат информацията и техническите умения, от които имате нужда.

 Обучителните програми на всяка една от марките е развита в отделните девизии – колористика, стайлинг и подстригване и може да се възползвате от обученията както в нашата международна тренинг локация, така и всички международни формати, които се провеждат в света.

ОБУЧИТЕЛЕН ЦЕНТЪР

Тренинг локацията на Джинджър Систърс ООД е част от международните локации на KEVIN.MURPHY като при нас се обучават фризьори и обучители от цяла Европа.

"Направи го с ръцете си" е основният метод, който използваме в нашите обучителни формати. Спокойно, търпеливо и с внимание, работим върху учебни глави, тестови кичури или модели. Играта и радостта от откриването на нови умения са наша цел.

За да са ефективни, вдъхновяващи и да има персонално отношение към всеки фризьор, нашите обучения се провеждат в малки групи. Доказано е, че само тогава преживяването може да покачи нивата на креативност и мотивацията за учене.

Здравето винаги е приоритет! Ето, защо по време на нашите обучения нашата кухня е отворена за всички фризьори. В нея на разположение са висококачествено кафе, органичен чай, освежаващи био-напитки, както и пресни плодове. Здравословният и питателен обяд се избира от всеки фризьор в началото на всяко обучение и във времето за обяд го очаква! Грижата за вашето здраве е комплимент от нас!

Пространството в нашата работилница за фризьори е съобразена с всички модерни разбирания за  естетическо въздействие на средата върху нивата на креативност. Дизайнерите и архитектите ни са въвлекли всички правила на хюге, които създават прекрасното усешане да се отдадете напълно на преживяването!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки