НАШАТА ИСТОРИЯ

Ние сме Анелия и Димитър и нашата бизнес история започна много отдавна преди повече 8 години когато решихме да преследваме мечтите си, повярвахме в собствените си знания и умения, рискувахме да се доверим на бизнес инстинктите си и в най-доброто на всеки от нас. Още едно предизвикателство какво можем да направим заедно.

Имаме бизнес начинания в различни сфери, на които сме се посветили, преживели, създали, отгледали и развили... Опитът ни в про бюти индустрията и проектът „Джинджър систърс“ ще е най-близкия на сърцето ни, защото по небивал начин успява да създаде успешна компания, която е заредена с най-доброто от нашия тандем. Успяхме да привлечем партньори – световни брандове, с които вървим уверено по пътя с мисълта да изградим независима, напредничава компания, която би променила не само един сектор, но би имала въздействие и върху общността на фризьорите в България. Ние истински вярваме, че всеки фризьор може да бъде артист и да развие, както креативния си потенциал, така и бизнес потенциала си, по един модерен, справедлив и устойчив модел. 

АНЕЛИЯ Г.


Анелия е сериен предприемач, повече от 20 години е посветена на бизнес развитието на компании в сферата на маркетинга, фармацията и неправителствения сектор. С академичен бекграунд в Клиничната социална работа и магистър по PR, сертифициран фасилитатор по Lego Serious Play в Билунд, Дания, както и експерт в науката на щастието от Института за изследване на щастието в Копенхаген, Дания. Определено професионалният и път е извън кутията, събирайки ефективността и result oriented средата на корпоративния бизнес и сърцето и каузата пълна със смисъл от нестопанската сфера. Детството на Анелия е преминало във фризьорски салон, нейната майка е фризьор - Маргарита Дамянова, както и сестра и Десислава Гроздева. Тя познава добре живота на фризьора, ритъма на работа във фризьорския салон, клиентското преживяване и нуждите от промяна в бизнеса и преместването на фокуса към нуждите на фризьора и осигуряването на незабравимо клиентско преживяване с всеки един продукт и марка, коята Ginger sisters представя. 

ДИМИТЪР Г.


Димитър е специалист в сферата на логистиката с повече от 18 години опит в създаването и оптимизирането на логистични проекти. Като управител на склада на един от най-успешните технологични магазини на Балканите, той продължава професионалния си път в сферата на карго авиацията, стартирайки успешно компания за оперативни услуги в сферата на товарната авиация и логистиката. Димитър е натурален problem solver и абсолютно способен да внесе хармония във всяка ситуация извън нормата. Перфектната половинка в дружеството „Джинджър Систърс“, който създава стойност за компанията и клиентите от първия и ден. Вярва, че справедливото отношение клиент-дистрибутор и отличният client service е бялото петно в про-бюти индустрията в България. 

ЗА НАШЕТО ПОРТФОЛИО:


„Джинджър систърс“ е компания, която е посветена на това да доставя най-добрите продукти на най-добрите фризьори и салони, като го прави предоставяйки ексклузивен сървиз на партньорите си, основан на отговорност към създаването на една нова професионална общност с уважение, разбиране и любов. Смела, модерна, световна, създаваща бъдещето общност!

Селектираме и доставяме, продукти на най-добрите марки в света от 2014г., които не просто създават успешни и работещи продукти, но са истински game changers, с които социално отговорно променяме света за нас и поколенията след нас. Ние обичаме това, което правим и се гордеем истински с марките, които представяме в България - КЕVIN.MURPHY, ELEVEN Australia, Massugu, К18!

Щастливи сме да нямаме нито един работен ден, а да имаме дни, които са пълни със смисъл, клиенти, които са наши приятели и екип и партньори, с които сме истински свързани.

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки